Where
Verona, Italia
Project
Former Silos di Ponente Building
Designer
Arch. Massimo Carmassi
Products
Tempo
Total seats
918
Year of completion
2009

The functional renovation of the Silos di Ponente in the former Santa Marta barracks began as architectural boxes each of which was in turn set within a larger container. The accessory spaces, staircases, lifts and services were built inside an independent, rectangular area. The seating was chosen for its clean, essential lines as well as the comfortable seating it affords the user, fitting seamlessly into the context.

 

Il recupero funzionale del Silos di Ponente dell’ex-Caserma S. Marta nasce come architettura composta di scatole inserite a loro volta in un contenitore più grande. Gli spazi accessori, scale, ascensori e servizi sono stati ricavati all’interno di un volume indipendente rettangolare. Le poltrone sono state scelte per le linee asciutte ed essenziali che comunque garantiscono un elevato comfort per gli utenti e s’inseriscono perfettamente nel contesto.