Comune di Merate

 

 

A new building was added to the old town hall, built at the end of the 1800’s. A large gap, triple in height, evokes the nineteenth century “public gallery”, connecting the existent building to the new perpendicular volumes. A system of  custom gates, made of cast aluminium anchored to the bearing structure, protects the windows. The two-storey auditorium is in the new part: auditorium and gallery, made with Tempo seats equipped with anti-panic tablets that fold away into the armrest.

Focus

 

  • Tempo armchairs with anti-panic tablets that fold away into the armrest.

Project

Auditorium

Location

Merate, Italy

End use

Auditorium

Supplied products

Tempo

Year of completion

2013

If interested, please contact us

tel. +39 0445 31 49 31



*Required fields

Gallery

Technical data

installed products

Tempo

Related products

Related projects