ASI, Agenzia Spaziale Italiana

 

 

The new ASI department was designed to meet the needs of combining all its activities in a single building to house:  Offices, public space, an auditorium, classrooms, services and offices for college boards. Gianluca Peluffo and Alfonso  Femia’s architectural design thus includes a series of buildings that interconnect through wisely alternating empty and open spaces. The auditorium offers a “spatial” atmosphere with metallic walls, lights that look like stars and Tempo  seats in two shades of grey.

Focus

 

  • Tempo armchairs in two shades of grey; lining in perfect harmony with the auditorium design.

Project

ASI, Agenzia Spaziale Italiana conference room

Location

Rome, Italy

End use

Conference Hall

Supplied products

Tempo

Year of completion

2011

If interested, please contact us

tel. +39 0445 31 49 31



*Required fields

Gallery

Technical data

installed products

Tempo

 

Related products

Related projects