Istituto di Scienze Marine del CNR

The first two halls, 103 and 104, that house the new offices of the ISMAR cnr were inaugurated at the Venice Arsenale. The project follows the original layout of the ancient “squeri” dry docks (18 m wide, 38 m long and 9 m high). The new parallel volumes separated by the walls contain the laboratories on the ground floor with the offices and meeting rooms on the first floor. The longitudinal connection between the buildings, thanks to an elevated  passageway and opening of previously filled arches, provide a single grouping of the buildings. Eidos chairs with writing tablets and black fabric lined  seats perfectly match the conference room.

Focus

 

  • Eidos covered in black fabric with writing tablet for the conference room.

Project

Conference Hall  "Tese" 103-104

Location

Venice, Italia

End use

Conference Hall

Supplied products

Eidos

Completed in

2013

If interested, please contact us

tel. +39 0445 31 49 31



Gallery

Technical data

installed products

Eidos

Related products

Related projects