Fondazione Studi Universitari

 

 

The University of Vicenza complex in Viale Margherita, 87 has extended the university campus while boosting the city ’s image, reconnecting an area that had been unused to the urbanscape and raising its standard to become an integrated and open area of campus. The architectural language chosen is classical, merging simplicity and clarity in the precision of the architectural details. The aesthetic line of the arch roof on the top floor of the building pays homage to the most important Venetian architecture. Similarly, the furnishings in the auditorium and lecture rooms were selected for the same reason, where the more classical and simple Omnia series model fitted with an anti-panic tip-up table was used. 

Focus

 

  • Omnia in its most classic version, with anti-panic tip-up table, in perfect harmony with the architecture of the university campus.

Project

Fondazione Studi Universitari classrooms and auditorium.

Location

Vicenza, Italy

End use

Classrooms, auditorium

Designer

Arch. A. Natalini

Supplied seats

996

Supplied products

Omnia

Year of completion

2011

If interested, please contact us

tel. +39 0445 31 49 31

all fields are required

Gallery

Strengths

.

Technical data

capacity

996 seats

 

supplied products

Omnia

Related products

Related projects