Polo Universitario Santa Marta di Verona - Silos di Ponente

 

 

The functional renovation of the Silos di Ponente in the former Santa Marta barracks began as architectural boxes each of which was in turn set within a larger container.
The accessory spaces, staircases, lifts and services were built inside an independent, rectangular area. The seating was chosen for its clean, essential lines as well as the comfortable seating it affords the user, fitting seamlessly into the context.

Focus

 

 

Project

UNIVR Polo Santa Marta silos di ponente

Location

Verona, Italy

End use

Sala conferenze

Designer

Massimo e Gabriella Carmassi

Covered Surface

500 mq

Supplied seats

918

Supplied products

Tempo

Year of completion

2009

If interested, please contact us

Gallery

Strengths

Large supplies

The company production capacity is sufficient to satisfy orders for thousands of seats in very competitive times.

 

Warranties and certificates

TAll Aresline products have a 7-year warranty and are certified by the major certification agencies. Class 1IM reaction to fire certification is a standard feature for most of the products and available on request for the others.

 

Style and customisation

Even in buildings of major historical value and in renovation of particularly prestigious buildings, the lines of our seats fit in perfectly, thanks to the vast range of fabrics, woods and other finishes.

 

Technical data

capacity

918 seats

 

dimensions

 500 mq 

 

installed products

Tempo

 

Related products

Other projects UNIVR

Related projects